Jul & Nytår

Åbningstider:

Mandag-Lørdag:

10.00-23.00

 

 

og i køkkenet:

Mandag -Lørdag:

10.00-17.00 samt 17.00-21.30

 

 

Søndag brunchbuffet og a la carte

10.00-15.00

 

Nytår 2017

ud af huset

 

 

Jomfruhummer bisque

Tiger rejer – purløg

 

Ande Terrine

kyllingelever mousse – guldrosiner – sprødt øllebrød – karse

 

Oksemørbrad

tournedos af oksemørbrad – svampemix – Hr. Nielsen skinkechips – butterdej – rødvinssauce – små kartofler

 

Variation af Chokolade i skal

Baileys mælkechokolade mousse - chokoladeskal – Brownie – hvidchokolade ganache – vanilje panna cotta –mango gelé

 

 

3 retter kr. 350,-

4 retter kr. 400,-

 

 

Afhentning af nytårsmenu den 31.12 fra 12-14

 

Seneste bestilling er den 27.12.17

 

 

 

Juleplatte

 

 

Rimet laks - appelsiner - rygeostcreme - fennikel - rugbrødschips - svine terrin - mandler - flæskesvær - Confiteret andelår - rødkålssalat - pommes sautées - Ris a la Mande - æble - valnødder

Ud af huset - Kr. 225,- pr. person

I restauranten - Kr. 295,- pr. person

 

Olivia Brasserie - Vintapperstræde 37 - 5000 Odense C - Tlf. 66 17 87 44 - mail@oliviabrasserie.dk - © HR-Design 2014