Selskab

Selskaber

 

Vi lægger stolthed i alt hvad vi laver og vi tør godt love, at vi vil gøre vores ypperste for at skræddersy et arrangement som matcher netop jeres ønsker og behov.

 

Nedenfor finder du forskellige menuer baseret på sæsonens bedste råvarer og vi står naturligvis til rådighed for en samtale herom.

 

Vi gør opmærksom på, at vedlagte forslag kun er gældende ved minimum 20 personer. >>> Betingelser vedr. selskab.

 

Vi, på Olivia Brasserie, ser frem til at give dig og dine gæster en uforglemmelig oplevelse.

 

Ønsker I vores 1.sal for Jer selv vil der være et lokaleleje på 2000,- om lørdagen, og ligeledes om søndagen hvis I er mindre end 30 voksne.

 

 

 

3 retters menu pr. person 295,-

 

Januar & Februar

 

Varmrøget laks fra egen rygeovn - rygeost - karse - jordskokke chips


 

Langtidbraiseret Osso Bucco - pommes henry - grønkåls chips - marv

 

Karamel cheesecake

 

 

 

Marts & April

 

Laksetatar - fennikel - grønne asparges - citron


 

Lammekrone - ramsløg kartoffelmos - syltede skalotteløg - rødvin sauce

 

Olivia`s applepie - is


 

 

Maj & Juni

 

Variation af asparges - skinke - œufs mollets - karse


 

Kalvemørbrad - spæde grønsager - petit kartofler - kalve glace


 

Vanilje sponge cake - rabarber suppe - vaniljeis - rabarber crudité

 

 

 

 

 

 

 

 

3 retters menu pr. person 295,-

 

Juli & August

 

Koldrøget laks - frisee salat - jordbær - agurk parisienne - radise crudité


 

Perlehøne - asparges - mini gulerødder - blomkål puré 


 

Jordbær panna cotta - friske jordbær - vanilje skyr creme - mynte

 

September & Oktober

 

Røget fasan bryst - tyttebær - variation af beder - frisee

 

Okseculotte med rosmarin og hvidløg- små kartofler - grønkål chips - pastinak pure - rødvin glace


 

Chocolade fondant - vaniljeis - brombær


 

November & December

 

Røget andebryst - syltede æbler - æble chips - ribs

 


Oksemørbrad - svampe gratin- friteret persille - Pommes Anna


 

Ris a la mande kage

 

 

Julebuffet pr. person 375,-

 

Sild - karrysalat - rødløg

 

Hjemmetlavet fiskefilet - hjemmelavet remoulade - citron

 

Røget laks - dild dressing

 

Rejer - æg - mayonaise - kaviar

 

_

 

Lun leverpostej - svampe - bacon

 

Sprødstegt flæskesteg - lun rødkål - brunede kartofler

 

Confiteret andelår - grønkålssalat - valnødder - tranebær

 

Helstegt oksekød - kartofler med timian - rosenkålsalat - glace

 

_

 

Ris a la Mande med kirsebærsovs

 

Chokoladekage - coulis

 

Oste - vindruer - sprødt

 

 

 

Olivia Brasserie - Vintapperstræde 37 - 5000 Odense C - Tlf. 66 17 87 44 - mail@oliviabrasserie.dk - © HR-Design 2014