Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Hver gang du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig. Disse oplysninger bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold samt til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Ønsker du ikke, at disse oplysninger indsamles, så bør du slette dine cookies (se vejledning) og derefter undlade videre brug af vores website. Her nedenfor kan du læse mere om, hvilke informationer der indsamles, oplysningernes formål samt hvilke tredjeparter, der har adgang til informationerne.

Cookies
Dette website anvender ”cookies”. ”Cookies” er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende enhed udelukkende med det formål at genkende enheden, huske dens indstillinger, udarbejde statistikker og målrette annoncerne. ”Cookies” kan ikke indeholde skadelig kode som eksempelvis virus.
Hvis du ikke ønsker ”cookies”, kan du slette eller blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.
Blokerer eller sletter du ”cookies”, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og samtidig forekomme oftere. Derudover kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, hvor der kan være indhold, du ikke kan få adgang til.
Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang blandt andet kan omfatte:
https://www.google.dk/

Personoplysninger
Generelt
Personoplysninger er alle de informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du besøger vores website, indsamler og behandler vi disse oplysninger blandt andet gennem almindelig tilgang af indhold. Dette gælder både, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnement, foretager køb via websitet samt øvrig brug af vores services.
Her indsamler og behandler vi typisk følgende oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, mobil, tablet eller anden enhed, dit IP-nummer, din geografiske placering, og hvilke sider du klikker på (interesser). Såfremt du selv indtaster oplysningerne og herved eksplicit giver samtykke hertil, indsamles og behandles også følgende: Navn, telefonnummer, E-mail, adresse og betalingsoplysninger.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger enten hændeligt eller ulovligt bliver slettet, fortabt, forringet, offentliggjort, kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
De indsamlede oplysninger bruges til at identificere dig som bruger og vise de annoncer, der har størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger samt at kunne levere de services, du efterspørger, blandt andet fremsendelse af nyhedsbrev. Ydermere anvender vi disse oplysninger til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Disse oplysninger opbevares i det tidsrum, der i henhold til lovgivningen er tilladt. Vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Denne periode afhænger af oplysningernes karakter og baggrunden for opbevaring heraf. Det er af den grund ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationerne slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, de annoncer du modtager og eventuelt klikker, din geografiske placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang, oplysningerne er kendt. I afsnittet om ”Cookies” her ovenfor kan du se, hvilke tredjeparter der er tale om. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncer.
Derudover benytter vi os af en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse tredjeparter behandler udelukkende oplysningerne på vegne af os, og de må derfor ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger såsom navn og E-mail m.v. sker kun, hvis du giver samtykke hertil. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden altid gøre indsigelser mod, at disse oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Skulle de oplysninger, der behandles om dig, være forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@oliviabrasserie.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du også tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Olivia Brasserie
Vintapperstræde 37
5000 Odense C
+ 45 66 17 87 44
mail@oliviabrasserie.dk