-->

Jul & nytår 2018

Traditionens tro har vi åbent d. 24/12 indtil kl. 14:00, hvor I kan komme ind og nyde en brunch, imens anden simre i ovnen hjemme.

Skal I holde et julearrangement, kan julebuffeen anbefales – gælder for min. 20 pers.
I kan allerede booke bord nu.

Vi har i år for første gang valgt at holde åbent nytårsaften fra 17:30 og I kan allerede booke bord nu.
Vi glæder os til at give jer en hyggelig aften.

Julebuffet

pr. person kr. 375,-
Sild – karrysalat – rødløg
Hjemmelavet fiskefilet – hjemmelavet remoulade – citron
Røget laks – dild dressing
Rejer – æg – mayonaise – kaviar
Lun leverpostej – svampe – bacon
Sprødstegt flæskesteg – lun rødkål – brunede kartofler
Confiteret andelår – grønkålssalat – valnødder – tranebær
Helstegt oksekød – kartofler med timian – rosenkålsalat – glace
Ris a la Mande med kirsebærsovs
Chokoladekage – coulis
Oste – vindruer – sprødt

 

Juleplatte

min. 2. personer
ud af huset kr. 250,- pr. person
i restauranten kr. 295,- pr. person
Rimet julelaks – fennikel – confiteret andelår – landpaté med surt – mandler – flæskesteg med rødkål – dagens ost med sødt – Ris a la Mande med kirsebær sauce

 

Hold jeres nytår hos Olivia Brasserie og få en hyggelig aften

Book bord på www.dinnerbooking.dk

Vores dygtige kokke har sammensat en fantastisk 4 retters nytårsmenu inklusive bobler og kransekage.

Nytårsmenu

pr. person kr. 495,-
Forret:
Jomfruhummer bisque med jomfruhummerhaler.
Mellemret:
Risotto med bagt torsk, brøndkarse pure, pocheret vagtelæg, syltet sennepskorn og porre,brøndkarse
Hovedret:
Kalvemørbrad, bagte skalotteløg, pomme anna, timian bagte selleri, rødvinsglace
Dessert:
Æblefromage, champagne sorbet, karamel tuille, æblekugler