Jul & nytår 2020

Traditionens tro har vi åbent d. 24/12 indtil kl. 14:00, hvor I kan komme ind og nyde en brunch, imens anden simre i ovnen der hjemme. Det er meget hyggeligt og julestemningen er helt fantastisk.

Skal I holde et julearrangement, kan vi stærkt anbefale vores nye traditionelle juleanretning. Den består af 4 serveringer. Alt er lavet fra bunden og smagen af jul emmer i alle 4 serveringer og der kan bestilles helt ned til 2 personer.
I kan allerede booke bord nu.

Nytårsaften holder vi åbent allerede fra kl. 17.00. Her kan I nyde en 4 retters gourmet nytårsmenu i rolige og hyggelige omgivelser. Kl. 22.00 siger vi godt nytår og tak for i år. I år bliver det uden fyrværkeri og nytårsskål kl. 24 – det overlader vi til jer. Det bliver så hyggeligt.

I kan allerede booke bord nu.

Vi glæder os til at give jer en hyggelig aften og lover at tilpasse jeres arrangementer til myndighedernes restriktioner.

Julemenu med 4 serveringer

Skal bestilles forud
pr. person kr. 525,-
1. servering: 
Christiansøpigens Sild med kapers, løg & kartofler
Koldrøget laks med æble & fynsk rygeostcreme
Stegt rødspætte med hjemmelavet remoulade
2. servering:
Hjemmelavet hønsesalat med salt, bacon & mayo
Fynsk æbleflæsk
Håndpillede rejer, smilende æg & mayo
3. servering:
Kamsteg med rødkål, petit kartofler & skysauce
Confiteret andelår, æbler & svesker
4. servering
Risalamande med kirsebærsauce
3 slags ost
Hjemmebagt kage og sødt

 

Hold jeres nytårsaften hos os med lækker mad i hyggelige og rolige omgivelser.

Book bord på www.dinnerbooking.dk

…eller kontakt Pernille på telefon 40 32 46 76

Vores passionerede køkkenchef Thomas sammensætter en fantastisk 4 retters gourmet nytårsmenu. Vi slutter aftenen af med et glas Champagne og kransekage inden vi kl 22.00 ønsker hinanden tak for i år og godt nytår.

Der kan tilkøbes en vinmenu til 400,-

Vinene er nøje udvalgt af vores sommelier Simon.

Ved bestilling af bord nytårsaften betales et depositum på 200,- pr person som fratrækkes på selve aftenen fra totalprisen.

Nytårsmenu

Skal bestilles forud
pr. person kr. 625,-
Starters: Anderillette med syltede æbler – Tuntatar med vagtelæg – Friteret portobellosvampe med sauce tatare
Forret: Dampet torsk med smørpocheret porrer & sauce blanquette
Hovedret: Oksemørbrad med honningglaseret babyrødbeder, pommes Anna & sauce bordelaise
Dessert: 3 slags ost med sødt & sprødt
Dessert: Hvid & mørk chokolade panna cotta med kirsebærgele & nøddetvil