Barnedåb

Barnedåben er livets fest, og her fejrer vi glæden ved et nyt liv. Derfor skal barnedåben afspejle den glæde, lykke og det mirakel, det er at få en lille ny i familien, og på vores spisested i Odense, kan vi skabe de rammer, der skal til for at give barnet den fortjente velkomst til verden.

Hos Olivia Brasserie kan du samle de nærmeste til en festlig dag, hvor hele vores første sal er tilgængelig og opdækket kun til jer. Få en privat fest på vores restaurant i Odense, hvor du får hjælp til alt fra bordopdækning til servering af mad og drikke. Det er nemt, bekvemt og helt perfekt til dig med en lille ny, der blot ønsker at nyde – uden at skulle yde.

Vi kan tilbyde en stor brunchbuffet med alt hvad hjertet kan begære inkl. kaffe, the, juice og isvand ad libitum fra 259,- pr. person.

Brunchbuffet til barnedåb

Ønsker du, at jeres barnedåb skal finde sted i afslappede, hyggelige og passende omgivelser, så kan vores festlokaler i Odense være de helt rigtige til jer.
Vi tilbyder en hyggelige og velsmagende brunchbuffet, som indeholder et hav af lækre retter, som vil mætte alle munde til jeres fest.

Vores store brunchbuffet til barnedåb indeholder:

Yoghurt- hjemmelavet mûsli – frugt – 2 slags ost med sødt og sprødt

Assorteret pålæg

Laksemousse – dild og citron 

Græskarhummus

Pastasalat med feta, pesto og soltørrede tomater

Krydderpølser

Toast med pesto, skinke og mozzarella

Leverpostej med bacon og champion

Røræg

Pandekager

Sprøde fritter med mayo

Friskbagt brød – rugbrød – økologisk smør – hjemmebagt kage med cremefraiche – flødeskum – wienerbrød

Marmelade, chokoladesauce

Lad os arrangere jeres barnedåb i centrum af Odense, så vi kan gøre dagen lettere for dig og din familie, og du for alvor kan være til stede, nyde dagen og sætte pris på det, der virkelig tæller. Vi sørger for alt det praktiske, så du kan fejre og feste.

Vil i gerne prøve vores brunchbuffet af først? Så kan i med fordel komme forbi til en spændende brunch i Odense, hvor vi hver weekend byder på en lækker og udsøgt brunchbuffet.