Konfirmation

Overgangen fra barn til voksen fejres som regel med en fest – og hos Olivia Brasserie kan I holde et brag af en fest, hvor der er offentlig hjælp, men privatstemning.
Når foråret titter frem, så ved vi alle, at det er tid til, at konfirmanderne springer frem. Hos Olivia Brasserie sørger vi for alt fra start til slut – så I blot skal koncentrere jer om at komme i det fine tøj og huske trosbekendelsen.

Konfirmationsmenu efter jeres smag

Gennem en tæt dialog med dig, tilpasser vi festen ned til mindste detalje, så den passer dig og din drømme-fest. Vi sørger for, at alt forløber, som det skal, så I kan læne jer tilbage og nyde festen samt det gode selskab.

Vores konfirmationsmenu vil være tilpasset den generation, der er i centrum samt deres favoritsmage og smagsløg. Vi lægger nemlig stor vægt på, at det er deres fest, og det skal både menuen, pynten og servicen afspejle, men vi tilgodeser naturligvis alle aldersgrupper og generationer, når vi udarbejder menuen i samarbejde med jer og jeres ønsker.

Vi kombinerer nemlig gerne vores viden om mad og smagskombinationer med jeres ønsker til menuen, så resultatet ender ud som det, jeres konfirmand havde i tankerne.

Festlokaler i Odenses bymidte

Afholder du din konfirmation hos Olivia Brasserie, så vil du have hele restauranten til rådighed – inklusiv alle faciliteterne. Vi lukker nemlig af for gæster, hvis du har konfirmationsfest hos os, så du kan forblive vores eneste fokus på denne specielle dag.

Vi kan få alle gæsterne op at danse med vores musikanlæg og alle gæsterne til at grine med et lærred til sjove indslag – alt imens den unge generation kan tjekke deres telefoner med vores gratis wi-fi.
Hold en ordentlig fest med sjov og ballade samt god mad, der er skræddersyet efter dine ønsker – det bliver en fest, I vil snakke om i mange år frem.