Selskabslokaler i Odense

“De perfekte rammer til enhver lejlighed”

Leder du efter selskabslokaler i Odense? Olivia Brasserie står klar til at byde dig og dine gæster velkommen, og derudover danner vi også rammerne for jeres fester. Vi lægger stolthed i alt hvad vi laver og vi tør godt love, at vi vil gøre vores ypperste for at skræddersy et arrangement som matcher netop jeres ønsker og behov.

Ønsker I hvide duge er det også en mulighed. Vi, på Olivia Brasserie, ser frem til at give dig og dine gæster en uforglemmelig oplevelse. Ønsker I vores 1.sal for Jer selv vil der være et lokaleleje på 2000,- om lørdagen, og ligeledes om søndagen hvis I er mindre end 30 voksne.

(Ved udeblivelse uden afbud opkræves det fulde beløb for aftalte arrangement og minimum kr. 200,- pr. kuvert)

Selskabslokaler i skønne omgivelser

Vores restaurant og selskabslokaler ligger i skønne omgivelser i hjertet af Odense. Vi har skønne anretninger, spændende vine og der er altid en god og hyggelig stemning. Skal du holde et møde i stedet? Læs mere om vores mødelokaler.

Kontakt os

Kunne du tænke dig at høre mere omkring vores selskabslokaler i Odense? Så er du meget velkommen til at kontakte os ved at ringe ind til 66 17 87 44 eller ved at skrive en mail til mail@oliviabrasserie.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular her. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag på telefon +45 66 17 87 44 eller mail mail@oliviabrasserie.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Book bord
Kontakt