Selskabslokaler i Odense

“De perfekte rammer til enhver lejlighed”

Leder du efter selskabslokaler i Odense? Olivia Brasserie står klar til at byde dig og dine gæster velkommen, og derudover danner vi også rammerne for jeres fester. Vi lægger stolthed i alt hvad vi laver og vi tør godt love, at vi vil gøre vores ypperste for at skræddersy et arrangement som matcher netop jeres ønsker og behov. Vi ser frem til at byde jer velkommen i vores mødelokaler hvorend der er tale om barnedåb, konfirmation, bryllup, firmafest eller andet arrangement.

Ønsker I hvide duge er det også en mulighed. Vi, på Olivia Brasserie, ser frem til at give dig og dine gæster en uforglemmelig oplevelse.

(Ved udeblivelse uden afbud opkræves det fulde beløb for aftalte arrangement og minimum kr. 200,- pr. kuvert)

Selskabslokaler i skønne omgivelser

Vores restaurant og selskabslokaler ligger i skønne omgivelser i hjertet af Odense. Vi har skønne anretninger, spændende vine og der er altid en god og hyggelig stemning. Skal du holde et møde i stedet? Læs mere om vores mødelokaler.

Kontakt os

Kunne du tænke dig at høre mere omkring vores selskabslokaler i Odense? Så er du meget velkommen til at kontakte os ved at ringe ind til 66 17 87 44 eller ved at skrive en mail til mail@olivia-brasserie.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular her. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål om vores mødelokaler? Kontakt os i dag på telefon +45 66 17 87 44 eller mail mail@olivia-brasserie.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Book bord
Kontakt