Firmafest

Firmafesten er ofte årets højdepunkt

Firmafesten er ofte årets højdepunkt, da det typisk er her, man får lov til at se sine kollegaer slå sig løs og hygge sig lidt ekstra. Firmafester er hos mange virksomheder en årlig begivenhed – og også flere gange årligt – hvor der ikke bliver sparet på mad og drikke eller godt humør og sjove stunder.

Hos Olivia Brasserie, din restaurant og cafe i Odense, har vi stor erfaring med at huse diverse firmafester, og vi sætter en ære i at give virksomheder nogle gode oplevelser, de sammen kan huske fremover. Lad os sparke jeres firmafest i gang i vores hyggelige festlokaler i Odense, så I kan grine, smile og spise til I revner.

Gode rammer til firmafesten

Firmafesten er for mange en måde, hvorpå man kan samle de interne kræfter, styrke nogle relationer og sige tak for gode resultater og indsatser. Vi bakker op om denne taknemlighed, og derfor bestræber vi os altid på at skabe den perfekte firmafest.
Spørger man os, så består den perfekte firmafest af lækker mad, spandevis af drikkelse og godt humør. Alt dette søger vi at bringe til bordet – et veltilberedt buffetbord, som får jeres tænder til at løbe i vand, er i hvert fald en god start.

Fejring af firmaet på fineste vis

Olivia Brasserie er et spisested i Odenses bymidte, så uanset om I kommer fra aktiviteter, eller I er gået direkte til mad og drikkelse, så er det nemt at komme til og fra restauranten i Odense – og med bylivet rundt omkring os, så ender firmafesten aldrig.

Vi tilbyder gode faciliteter med plads til alle mand, hvor der stadig er plads til sjove indslag, taler og dans på dansegulvet. I uforstyrrede lokaler kan I fejre jer selv, jeres kolleger og jeres virksomhed – og vi bidrager alt vi kan til, at jeres aften bliver sjov, mindeværdig og smagfuld. I kan nemlig sætte jeres eget præg på menuen, hvis har præferencer til den store aftenbuffet, som vil være tilgængelig.

Skræddersy jeres egen firmafest og vælg et tema, en menu eller en udsmykning, som passer til jer og jeres virksomhed.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag på telefon +45 66 17 87 44 eller mail mail@olivia-brasserie.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Book bord
Kontakt