Lidt om Olivia

“De perfekte rammer til enhver lejlighed”

Olivia byder på gode oplevelser og oser af stemning og historie; store fritliggende bjælker indrammer loftet og fortæller historier fra da bygningen var en hestestald tilbage i en svunden tid.

Olivia er indrettet med inspiration fra de skønne parisiske brasserier. De gamle aviser, skønne billeder, store spejle og enkle røde møbler står i kontrast til de gamle bjælker. Alt i alt et stemningsfuldt Brasserie, hvor du som gæst vil opleve en uformel og hyggelig atmosfære, med spændende og inspirerende mad.

Vi lægger stolthed i alt fra den gedigne brunch til de rustikke aftenretter. Råvarerne er af højeste kvalitet både til vores frokostretter, vores hjemmebagte kager og vores aftenretter.

Olivia Brasserie er kort og godt afslappet atmosfære, gode smagsoplevelser, spændende vine, og rustik mad tilberedt af årstidens bedste råvarer.

Selskaber

Vi tør godt love, at vi vil gøre vores ypperste for at skræddersy et arrangement som matcher netop jeres ønsker og behov.
Så skal De holde fest, barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag eller lignende, er vi klar til at kræse om jer.

Ønsker I Olivias velkendte kvalitet til at tage med hjem, på kontoret, til receptionen eller til firmamødet, kontakt os da for en snak om Jeres muligheder.

Som noget nyt kan vi nu tilbyde udvalgte retter som er glutenfri.

Med venlig hilsen
Olivia