Om Olivia

Lidt om Olivia

“De perfekte rammer til enhver lejlighed”
Der findes mange gode spisesteder i Odense, men hos Olivia byder vi på gode oplevelser og historie. Vi har store fritliggende bjælker, der indrammer loftet og som fortæller historier fra da bygningen var en hestestald tilbage i en svunden tid.

Olivia er indrettet med inspiration fra de skønne parisiske brasserier. De gamle aviser, skønne billeder, store spejle og enkle røde møbler står i kontrast til de gamle bjælker. Alt i alt et stemningsfuldt Brasserie, hvor du som gæst vil opleve en uformel og hyggelig atmosfære, med spændende og inspirerende mad.

Vi lægger stolthed i alt fra den gedigne brunch i Odense til de rustikke aftenretter. Råvarerne er af højeste kvalitet både til vores frokostretter, vores hjemmebagte kager og vores aftenretter.

Olivia Brasserie er en restaurant i Odense med afslappet atmosfære, gode smagsoplevelser, spændende vine, og rustik mad tilberedt af årstidens bedste råvarer.

Selskaber

Vi tør godt love, at vi vil gøre vores ypperste for at skræddersy et arrangement som matcher netop jeres ønsker og behov. Så skal i holde fest, barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag eller lignende, er vi klar til at kræse om jer.

Ønsker I Olivias velkendte kvalitet til at tage med hjem, på kontoret, til receptionen eller til firmamødet, kontakt os da for en snak om Jeres muligheder.

Som noget nyt kan vi nu tilbyde udvalgte retter som er glutenfri.

Med venlig hilsen
Simon og Pernille

Restaurantens Åbningstider:

Søndag – Torsdag:
10:00 – 23:00
og i køkkenet: 10:00 – 22:15

Fredag – Lørdag:
10:00 – 24:00
og i køkkenet: 10:00 – 22:15

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag på telefon +45 66 17 87 44 eller mail mail@olivia-brasserie.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Book bord
Kontakt