Bryllup

Et bryllup er noget, man altid vil tænke tilbage på

Et bryllup er noget, man altid vil tænke tilbage på, og derfor skal kærlighedens fest afspejle alt det, du ønsker, så du kan tænke tilbage på dagen med et sug i maven og et smil på læben.

Hos Olivia Brasserie kan du holde dit bryllup i vores hyggelige og rummelige festlokaler i Odense. Her er der mulighed for at give lokalerne, opdækningen og endda menuen et personligt strejf.

Næsten alt er muligt, når vi slår dørene op til bryllupsfesten, så lad kreativiteten bevæge sig frit, så du kan få dit drømmebryllup i hjertet af Odense – kærligheden og eventyrenes by.

En bryllupsfest i Odenses gader

Bryllupslokalerne hos Olivia Brasserie emmer af historie og tidligere begivenheder. Afholder du derfor din fest hos os, vil du blive en del af vores fortid, nutid og fremtid. De karakteristiske bjælker og den ældre bygning tager jer tilbage i tiden og skaber et magisk bryllup, hvor der naturligvis er plads til alle, I har kært.

Jeres bryllup er den vigtigste fest i jeres liv, og derfor skal I ikke gå på kompromis med hverken pynt, opdækning eller menuen. Vi tilpasser dagen, så den spejler sig i, hvad I ønsker for jeres store dag.

Det er vores fineste opgave at skabe en uforglemmelig oplevelse for jer – og gør vi vores arbejde, så er det håbet, at vi overgår alle jeres forventninger.

Vi gør jeres bryllupsdag til en fest

Vores arbejde består i at holde et overblik over alle detaljer – små som store – da det hele skal gå op i en højere enhed. Derfor kan vi være behjælpelige med at dække op, placere bordkort, gøre musikanlæg klar og alt i alt sørge for, at I ikke skal bekymre jer, men i stedet nyde, at dagen endelig er kommet.

Vores lokaler indeholder desuden alt fra wi-fi til lærred og projekter, så der endda kan gøres klar til sjove indslag, taler eller deling af billeder.

Lyder dette som lokaler, der kan give jer det bryllup, I drømmer om, så kom gerne forbi vores Cafe i Odense og tag et kig på lokalerne her hos Olivia Brasserie. Så kan du starte din bryllupsplanlægning allerede i dag.

Vi har lokaler til alle anledninger. Så leder du måske efter et sted at afholde møder, så har vi også attraktive mødelokaler i Odense. Ring på tlf. 66178744 og lad os høre om dine ønsker.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag på telefon +45 66 17 87 44 eller mail mail@olivia-brasserie.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Book bord
Kontakt