Mødelokale i Odense

Få et produktivt møde i skønne omgivelser

Leder du efter et mødelokale i Odense, hvor du kan afholde dit næste møde? Hos Olivia Brasserie er det vores erfaring, at det altid er godt at komme ud af de vante rammer, når der skal holdes møde. Nye omgivelser er nemlig altid en god inspirationskilde. Og er du på udkig efter et mødelokale i Odense, så lad valget falde på Olivia Brasserie. Her tager vi godt imod dig og dine kolleger, og vi har sammensat en god mødepakke, så I sammen har de bedste forudsætninger for at få et godt og produktivt møde.

Vores mødelokaler er beliggende på vores 1.sal med separat toilet og indgang, hvis dette ønskes.

Lokalet er udstyret med whiteboard, projektor, lærred, lyd og trådløst internet.

Hold dit møde på en hyggelig café

Olivia Brasserie er en hyggelig Cafe i hjertet af Odense. Du finder os i de hyggeligste omgivelser i Vintapperstræde centralt i Odenses midtby. Her er der en autentisk fransk stemning, som du og dine kolleger helt sikkert vil nyde til jeres næste møde. Den gode placering af vores mødelokaler i Odense gør også, at du har let adgang til eksempelvis transport og parkering, til de der kommer i bil.

Vores mødelokaler i Odense kan bruges til alt lige fra præsentationer, interviews, kundemøder eller kurser for din virksomhed eller organisation. Vores lokaler er udtænkt ud fra alle behov, man kan have til et møde, og derfor er vores faciliteter og forplejning helt i top.

Lige fra morgenstunden af forbliver I uforstyrret i vores private lokaler. Lokalerne er naturligvis tilknyttet vores restaurant i Odense. Her kan du hente den lækre morgenmad, som er kendt som en af de bedste brunch i Odense, frokost og eventuelt aftensmad samt mad og drikke fra vores franske køkken, når tiden er til det.

Mødelokale med Apple tv, projekter og wi-fi

Hos Olivia Brasserie gør vi gerne lidt ekstra for at skabe de bedste rammer i vores mødelokaler i Odense. Vi sørger for de perfekte omgivelser, således I kun skal spekulere over mødets dagsorden. Vores mødelokaler i Odense er gennemtænkt i forhold til elektronik, og alt der hører med. Vores lokaler er derfor forberedt på alle tekniske tilføjelser, du må komme med, så alt kan køre flydende, når først jeres møde er i gang. Vi stiller alt til rådighed i mødelokalet, så du har mulighed for at benytte vores Apple tv, lærred – inklusive projekter, tv og wi-fi. For at skabe nogle private og aflukkede rammer for jer og jeres møde, har I endda adgang til jeres eget, private toilet og indgang, når I vælger vores hyggelige cafe i Odense som jeres næste mødelokale.

Med plads til 55 mennesker har vi erfaring med både store og små møder, og vi skræddersyer naturligvis jeres møde efter behov. På den måde får I de bedste forudsætninger for et godt møde, mens vores andre gæster nyder en lækker brunch eller frokost i cafeen i Odense. Vi finder tilpassede løsninger og tilpasser os gæstens behov, og vi giver jer muligheden for at vælge jeres eget mad og drikke, så forplejningen passer ind i jeres skema og lyst.

Alsidighed og fleksibilitet er nøgleord i vores tilgang til møder – så du må gerne have krav, for vi gør alt for at opfylde dem til punkt og prikke

Mødelokaler med rustik indretning i hjertet af Odense

Udover vores tekniske support og ydelser, så sørger vi for, at jeres møde foregår i professionelle, og dog hyggelige, omgivelser, hvor en rustik indretning er fremtræden. I vil blive mødt af åbne, lyse og alligevel private mødelokaler i hjertet af Odense.

Vi respekterer alle former for privatliv og fortrolighed – og vi står derfor klar til at påtage os jeres møde med diskretion, hvis dette ønskes.

Lyder vores rammer som et perfekt match til jeres møde? Så kontakt os for at få en pris – og her er vi naturligvis også meget fleksible.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag på telefon +45 66 17 87 44 eller mail mail@olivia-brasserie.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Book bord
Kontakt