Festlokaler

Altid klar til at stable en fest på benene

Hos Olivia Brasserie er vi mere end bare en restaurant i Odense. Vi står nemlig altid klar til at stable en fest på benene i vores skønne festlokaler i Odense. Uanset hvor lille og hyggelig eller stor og mangfoldig din fest skal være, så kan vi byde jer velkommen til nogle festlokaler i Odense, der kalder på en god fest.

Hos Olivia Brasserie lægger vi stor vægt på at have nogle tilgængelige, hyggelige og fleksible selskabslokaler i Odense, så byen er baggrundsmusikken til jeres festlige aften. Lad os høre, hvad dine festplaner er, og så får vi det til at ske.

De perfekte festlokaler i Odense til alle fester

Hvad end det er en lille sammenkomst, en rund fødselsdag, en reception eller noget fjerde, der står for døren, så kan vi huse dine gæster i flotte festlokaler og sørge for, at din fest ikke bliver glemt i den nærmeste fremtid.

Vi har festlokaler i Odense, der på én gang er rummelige og hyggelige, men også personlige og eventyrlige. Der er derfor rig mulighed for, at din fest ender ud, som du ønsker det – og så er vores arbejde gjort.

Vores festlokaler i Odense kan bruges til alle lejligheder og begivenheder og kan rumme både musik, dans, latter og godt humør – med andre ord, så er lokalerne de optimale rammer for en god fest.

Restaurant med lækre festlokaler i Odense

Vi sætter os gerne sammen med dig og planlægger festen ned til mindste detalje. Har du nogle præferencer eller ønsker, så gør vi alt, hvad vi kan for, at dette går i opfyldelse. Vil du eksempelvis have en unik menu, så står vores kokke klar til at skabe nye og sjove menuer, som matcher dine ønsker – og deres køkkenevner slår aldrig fejl.

Vi serverer nemlig mad med mening – og det er dig, der hjælper os med at finde meningen med din fest.
Du er naturligvis velkommen til at komme forbi restauranten i Odense og se vores festlokaler, så du allerede dér kan starte planlægningen af din udsmykning.

Vi glæder os til at stable netop din fest på benene.

Hvis du skal holde møde eller lignende, tilbyder vi også at danne rammerne hertil. På vores cafe i Odense har vi også attraktive mødelokaler med plads til 55 mennesker.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag på telefon +45 66 17 87 44 eller mail mail@olivia-brasserie.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Book bord
Kontakt