Møder

Mødepakke – Dagsmøde 8.00 – 16.00

Morgenbord: brød, lille omelet, bacon, pølser, skinke, marmelade, friskpresset juice, kaffe, the og isvand

Frokost: Mødedeltagerne kan vælge en frokostret inkl. 1 øl eller vand

Efter middagen serveres igen frisk frugt, kaffe, the og isvand ad libitum samt et stykke af vores lækre hjemmebagte kage

Pris pr person Kr. 345,-

 

Mødelokalet er beliggende på vores 1.sal med separat toilet og indgang hvis dette ønskes.
Lokalet er udstyret med projektor, lærred og trådløst internet.

Mødepakken kan udvides med aftenspisning, f. eks:
3 retters menu, sammensat af køkkenchefen, af årstidens lokale lækre råvarer,
serveret med passende vinmenu, fra Kr. 395,-

Lokaleleje Kr. 1500,-

 

Møder hos Olivia Brasserie

Brug vores mødelokaler til præsentationer, interviews, kundemøder eller kurser for din virksomhed eller organisation. Vores lokaler er udtænkt ud fra alle behov, man kan have til et møde, og derfor er vores faciliteter og forplejning helt i top.

Hos Olivia Brasserie kan du finde mødelokaler i midten af Odense, hvor du har let adgang til transport og parkering. Her kan du forblive uforstyrret i vores private lokaler – og lokalerne vil naturligvis være tilknyttet vores restaurant, så I kan modtage den ønskede forplejning af mad og drikke direkte fra restaurantens franske køkken.

Luksus mad og faciliteter skaber luksus møder, og det er vores ambitionen for vores mødelokaler.

Mødelokaler, hvor alt er inkluderet

Vores mødelokaler er gennemtænkt i forhold til elektronik, og alt der hører med. Vores lokaler er derfor forberedt på alle tekniske tilføjelser, du må komme med, så alt kan køre flydende, når først jeres møde er i gang.

Vi stiller alt til rådighed, så du har mulighed for at benytte vores Apple tv, lærred – inklusive projekter, tv og wi-fi. For at skabe nogle private og aflukkede rammer for jer og jeres møde, har I endda adgang til jeres eget, private toilet og indgang.

Med plads til 55 mennesker har vi erfaring med både store og små møder, og vi skræddersyer naturligvis jeres møde efter behov. Vi er meget fleksible, og vi giver jer muligheden for at vælge jeres eget mad og drikke, så forplejningen passer ind i jeres skema og lyst.

Alsidighed og fleksibilitet er nøgleord i vores tilgang til møder – så du må gerne have krav, for vi gør alt for at opfylde dem til punkt og prikke.

Private møder i vores mødelokaler i Odense

Udover vores tekniske support og ydelser, så sørger vi for, at jeres møde foregår i professionelle, og dog hyggelige, omgivelser, hvor en rustik indretning er fremtræden. I vil blive mødt af åbne, lyse og alligevel private mødelokaler med Odense som udsigt.

Vi respekterer alle former for privatliv og fortrolighed – og vi står derfor klar til at påtage os jeres møde. Lyder vores rammer som et perfekt match til jeres møde, så kontakt os for at få en pris – og her er vi naturligvis også meget fleksible.