Selskaber

Vi lægger stolthed i alt hvad vi laver og vi tør godt love, at vi vil gøre vores ypperste for at skræddersy et arrangement som matcher netop jeres ønsker og behov.

Nedenfor finder du forskellige menuer baseret på sæsonens bedste råvarer og vi står naturligvis til rådighed for en samtale herom.

Vi gør opmærksom på, at vedlagte forslag kun er gældende ved minimum 20 personer.

Vi, på Olivia Brasserie, ser frem til at give dig og dine gæster en uforglemmelig oplevelse.

Ønsker I vores 1.sal for Jer selv vil der være et lokaleleje på 2000,- om lørdagen, og ligeledes om søndagen hvis I er mindre end 30 voksne.

 

3 retters menu

pr. person kr. 295,-
Januar & Februar
Varmrøget laks fra egen rygeovn – rygeost – karse – jordskokke chips
Langtidsbraiseret Osso Bucco – pommes henry – grønkåls chips – marv
Karamel cheesecake

 

Marts & April
Laksetatar – fennikel – grønne asparges – citron
Lammekrone – ramsløg kartoffelmos – syltede skalotteløg – rødvin sauce
Olivia’s applepie

Maj & Juni
Variation af asparges – skinke – æufs mollets – karse
Kalvemørbrad – spæde grøntsager – petit kartofler – kalve glace
Vanilje sponge cake – rabarber suppe – vaniljeis – rabarber crudité

 

Juli & August
Koldrøget laks – frisee salat – jordbær – agurk parisienne – radise crudité
Perlehøne – asparges – mini gulerødder – blomkål puré
Jordbær panna cotta – friske jordbær – vanilje skyr creme – mynte

 

September & Oktober
Røget fasan bryst – tyttebær – variation af beder – frisee
Okseculotte med rosmarin og hvidløg – små kartofler – grønkål chips – pastinak pure – rødvin sauce
Chokolade fondant – vaniljeis – brombær

 

November & December
Røget andebryst – syltede æbler – æble chips – ribs
Oksemørbrad – svampe gratin – friteret persille – pommes Anna
Ris a la mande kage