Brunch i Odense

I hverdagene kan vi tilbyde 3 forskellige brunchtallerkener eller forskellige små retter, som tilsammen kan udgøre en brunchtallerken.

Indholdet af disse kan ses under vores frokostkort.

Hver søndag kan vi tilbyde en stor brunchbuffet mellem 10-14.

Pris pr. person Kr. 145,- eksl. drikkevarer

Vores lækre Brunchbuffeten indeholder:

 • Yoghurt med hjemmelavet mûsli – frugt – 2 slags ost med sødt og sprødt
 • Assorteret pålæg
 • Laksemousse – citron – dild
 • Røræg
 • Tunsalat med kapers, rødløg og dild
 • Pastasalat med feta, pesto og soltørrede tomater
 • Krydderpølser
 • Toast med pesto, skinke og mozzarella
 • Lun leverpostej med champion og bacon
 • Sprøde fritter m. mayo
 • Friskbagt brød, rugbrød, økologisk smør, hjemmebagt kage, creme fraiche, flødeskum,
 • Wienerbrød, chokoladesauce, ketchup

Alt varmt serveres lunt og sprødt på tallerken af tjeneren.

Brunch i Odense hos Olivia Brasserie

En morgen i stille omgivelser med friskbrygget kaffe, frisk frugt og friskbagt brød – det klinger godt i vores ører, og derfor har vi udviklet en brunchmenu, som består af alle de råvarer, krydderier og smage, som vi savler over, når solen står op, og morgenbordet kalder.

I hverdagene kan vi tilbyde 3 forskellige brunchtallerkener med små retter, som tilsammen skaber den perfekte brunch til dig.

Søndag tilbyder vi derimod en stor brunchbuffet mellem 10-14, hvor buffeten af kolde retter står klar til at tilfredsstille dine madlyster, og hvor de varme retter vil komme i en strid strøm fra køkkenet, indtil du er mæt.

Hos Olivia Brasserie kan du få smagsløgene til at hoppe og springe med vores brunchtallerkener og buffet. Få den bedste start på dagen med en sund, appetitlig og mættende brunch i Odense. Udover vores uimodståelig brunch, kan du også hver dag sætte tænderne i en velsmagende aftenmenu i vores hyggelige restaurant midt i Odense.

En brunch i Odense ud over det sædvanlige

Spørger du os, så består den bedste brunch af det varme, det kolde, det sure og det søde, og vores brunch i Odense består derfor af de lette morgenmadsretter som æg og bacon, men også af de mere robuste og frokostagtige retter såsom sprøde fritter og toast.

Vi samler alle brunchklassikerne og spæder op med utraditionelle og spændende retter, som vores nytænkende kokke kreerer for at opdage og skabe helt nye smagsvarianter til vores brunchbord. Leder du derfor efter en anderledes og lækker brunchbuffet eller tallerken i Odense, så er Olivia Brasserie din adgang til dette.

Her får du mad, der smager af mad, og som holder dig mæt både morgen og eftermiddag.

Spis dig mæt i brunch midt i eventyrlige Odense

Vores brunch har vundet sig ind hos mange madglade mennesker gennem årene, og det er da også en genistreg at samle to måltider til ét – og blot en grund til at proppe sig med endnu flere lækre og smagfulde retter. Hos Olivia Brasserie sørger vi for, at du kan spise dig mæt hver dag – også i weekenden – og samtidig få to måltider for ét måltids pris.

Har din morgen brug for et pift, så tag din ven, veninde eller bedre halvdel i hånden og inviter dem på en hyggelig brunch i Odense hos Olivia Brasserie. Udover at være en af Odenses hyggeligste restauranter, rummer vi også festlokaler. Det giver dig mulighed for at holde din næste fest midt i hjertet af Odense.