Brunch Odense

I hverdagene kan vi tilbyde 3 forskellige slags brunch i Odense, i form af brunchtallerkener eller forskellige små retter, som tilsammen kan udgøre en brunchtallerken.

Indholdet af disse kan ses under frokost.

Hver søndag kan vi tilbyde en anderledes brunch i Odense, kl. 10-14. Et bæredygtigt alternativ til buffeten.

Pris pr. person Kr. 169,- eksl. drikkevarer (ad libitum Kr. 49,-)

 

Book dit bord her

 

Vores lækre Brunch-serveringen indeholder:

 • Skyr med hjemmelavet müsli
 • 2 slags ost med sødt og sprødt
 • Frugt
 • Nr. Søbys Coppa skinke og Bresaola
 • Croissant med hønsesalat
 • Koldrøget laks med fynsk rygeost
 • Krydderpølse fra slagteren
 • Røræg & bacon
 • Bruschetta
 • Omaha Flapmeat med relish
 • Avocadocreme
 • Arme riddere / French toast

Alt sammen er frisklavet fra bunden af de bedste råvarer. Serveret på bordet og der er mere hvor det kommer fra – bare spørg

Prøv en udsøgt brunch i Odense hos Olivia Brasserie

En morgen i stille omgivelser med friskbrygget kaffe, frisk frugt og friskbagt brød – det klinger godt i vores ører, og derfor har vi udviklet en brunchmenu, som består af alle de råvarer, krydderier og smage, som vi savler over, når solen står op, og morgenbordet kalder.

I hverdagene kan vi tilbyde 3 forskellige brunchtallerkener med små retter, som tilsammen skaber den perfekte brunch i Odense.

Søndag kan vi tilbyde en anderledes brunch mellem 10-14. Et bæredygtigt alternativ til buffet’en og vi er klar til at tilfredsstille dine madlysten. Er I stadig sulten, er der mere hvor det kommer fra – bare spørg og maden vil komme i en strid strøm fra køkkenet, indtil du er mæt.

Hos Olivia Brasserie kan du få smagsløgene til at hoppe og springe med vores brunchtallerkener og buffet. Få den bedste start på dagen med en sund, appetitlig og mættende brunch i Odense. Udover vores uimodståelig brunch, kan du også hver dag sætte tænderne i en velsmagende aftenmenu på vores hyggelige restaurant i Odense.

 

En brunch i Odense ud over det sædvanlige

Spørger du os, så består den bedste brunch af det varme, det kolde, det sure og det søde, og vores brunch i Odense består derfor af de lette morgenmadsretter som æg og bacon, men også af de mere robuste og frokostagtige retter såsom croissants med hønsesalat og koldrøget laks.

Vi samler alle brunchklassikerne og spæder op med utraditionelle og spændende retter, som vores nytænkende kokke kreerer for at opdage og skabe helt nye smagsvarianter til vores brunchbord. Leder du derfor efter en anderledes og lækker brunch i Odense, så er Olivia Brasserie din adgang til dette. Her får du mad, der smager af mad, og som holder dig mæt både morgen og eftermiddag.

Book dit bord her

 

Spis dig mæt i brunch midt i eventyrlige Odense

Leder du efter den bedste brunch i Odense? Vores brunch på Oliva Brasserie har vundet sig ind hos mange madglade mennesker gennem årene, og det er da også en genistreg at samle to måltider til ét – og blot en grund til at proppe sig med endnu flere lækre og smagfulde retter. Hos Olivia Brasserie sørger vi for, at du kan spise dig mæt hver dag – også i weekenden – og samtidig få to måltider for ét måltids pris.

Har din morgen brug for et pift, så tag din ven, veninde eller bedre halvdel i hånden og inviter dem på en hyggelig brunch hos Olivia Brasserie, din cafe i Odense. Udover at være en hyggelig restauranter, rummer vi også festlokaler i Odense. Det giver dig mulighed for at holde din næste fest midt i hjertet af Odense.